Deze website werkt waarschijnlijk niet goed op sommige smartphones en ziet er dan ook niet mooi uit ! Beter bekijken op een schermbreedte vanaf 600 pixels! De website ziet er het beste uit vanaf 981 pixels.

This website probably doesn't work right on some smartphones and so it doesn't look well too! Better watch it on a screenwidth from 600 pixels! The website looks the best from 981 pixels.

KLIK HIER OM DIT VENSTER TE SLUITEN - CLICK HERE TO CLOSE THIS VENSTER
HENRY ROLLINS
PROMO'S
Promo's die ook normaal in de handel als single zijn verschenen staan alleen bij de single-pagina.
Black Flag Drinking And Driving 1985 Promo plaat met twee songs van In My Head.
Rollins Band Low Self Opinion 1992 Promo CD met een gewone en een bewerkte versie van Low Self Opinion.
Rollins Band Tearing 1992 Mooi vormgegeven promo CD met een gewone en een bewerkteversie van Tearing.
Rollins Band You Didn't Need 1992 Promo single-cd met bewerkte versie van You Didn't Need. Afgebeeld is de achterkant (er is geen voorkant).
Rollins Band The End Of Silence: Hammer Of The Rök Gödz 1992 Dit is een merkwaardige promo CD. Je zou denken dat dit een promotie was voor de ...Silence CD, maar de CD is echter een ratjetoe met covers, een jam, een outtake en twee Henry Rollins spokenword opnames!
Er staan een liveversie op van Earache My Eye, Do It en een livejam met de Butthole Surfers. Verder staat er de ...Silence outtake Ghost Rider op die ook te vinden is op de Tearing single. Als laatste de twee live-spokenword registraties I know you en Breaking Up Is Hard To Do.
Rollins Band Weight 1994 Promo CD waarbij de song Step Back is weggelaten. Op de hoes staat "edited for in-store play", blijkbaar waren de teksten van dat ene nummer te aanstootgevend door een aantal f##k termen?
Rollins Band Weight 1994 Fantastisch mooi vormgegeven promo CD van Weight. De CD en het boekje zijn verstopt in een blikken, rond doosje (niet afgebeeld). Zo hadden ze de gewone CD wel mogen uitbrengen!
Rollins Band Disconnect 1994 Bevat de normale en de bewerkte, korte versie van Disconnect.
Rollins Band The End Of Something 1997 Promo cd met compleet verzorgd hoesje. Titelnummer in drie versies: met fade-out, kort en als bewerkte re-mix.
Rollins Band Starve 1997 Bevat de normale Starve versie. Afgebeeld is de achterkant (er is geen voorkant).
Rollins Band Sampler (3 ways to get burned by the same band) 1997 Bevat de volgende Come In...songs: Starve, Spilling Over The Side en On My Way To The Cage.
Henry Rollins Interview Disc 1997 Deze CD bevat een bijna uur (!) durend interview van Biilboard schrijver Chris Morris met Henry Rollins, in eerste instantie naar aanleiding van de toen nieuwe Come In. CD.
Rollins Band Insert Band Here - Live In Australia 1990 1999 Promo CD zonder cover van deze live uitgave.
Rollins Band Illumination 2000 Illumination in normale en twee geremixte versies. CD met mooi verzorgde lay-out.
Rollins Band Get Some Go Again 2000 Bevat naast het titelnummer, Don't Let This Be, dat later met andere niet uitgebrachte songs van de Get Some.. opnamesessie op Yellow Blues verschijnt. Merk op hoe er af en toe wat vrouwelijk schoon op de covers verschijnt de laatste jaren (ook: Get Some Go Again en Nice).
Rollins Band Get Some Go Again 2000 Bevat de normale Get Some Go Again versie. Afgebeeld is de achterkant (op de voorkant staat een beperkte lijst van tourdata van voorjaar 2000).
Rollins Band Get Some Go Again 2000 De promo CD bevat alle songs als de winkelversie maar is verpakt in een kartonnen CD-hoesje. De achterkant is iets gewijzigd.
Rollins Band 4 Tracks ? Mysterieuze promo CD. Geen hoes, geen jaartal, geen songlijst. Na beluisteren blijken er 4 songs van Get Some Go Again op te staan.
Rollins Band Your Number Is One 2001 Van de Nice CD getrokken promo-single. Er is geen voorkant. De achterkant lijkt op die van de binnenkant van Nice. Afgebeeld is de opmerkelijke bedrukte CD zelf.
Rollins Band Nice 2001 Advance cd met dezelfde nummers als de winkelversie. Met complete cover, waarbij de achterkant afwijkt van de winkelversie. Er is ook nog een andere advance/promotie cd die gestoken is in een niet-verstevigd doosje zonder coverachterkant en de voorkant mist de "advance cd....." - tekst. Er zit wel een uitgebreid voorwoord bij.
Nummers zijn hetzelfde. "Not Final Version" staat er in het hoesje maar een korte controle laat geen wijzigingen t.o.v. de uiteindelijke versie horen.
Rise Above 24 Black Flag Songs To Benefit The West Memphis Three 2002 Promo-Cd van de Rise Above CD met daarop een algemene introductie van Henry tot de West Memphis Three-zaak, het maken van de Rise Above CD, en vijf songs daarvan met iedere een voorwoord. Vreemd genoeg zijn deze CD's genummerd!