Deze website werkt waarschijnlijk niet goed op sommige smartphones en ziet er dan ook niet mooi uit ! Beter bekijken op een schermbreedte vanaf 600 pixels! De website ziet er het beste uit vanaf 981 pixels.

This website probably doesn't work right on some smartphones and so it doesn't look well too! Better watch it on a screenwidth from 600 pixels! The website looks the best from 981 pixels.

KLIK HIER OM DIT VENSTER TE SLUITEN - CLICK HERE TO CLOSE THIS VENSTER
HENRY ROLLINS
SPECIALE uitgaven
Normale CD's met extra nummers en/of een andere lay-out; live en studio.
Rollins Band Turned On 1990 Versie met andere lay-out - de rest is hetzelfde.
Rollins Band Get Some Go Again 2000 Get Some Go Again is in meerdere versies uitgebracht, o.a. als dubbel CD met extra nummers die later op Yellow Blues verschijnen, met extra live-nummers en een videogedeelte.
Rollins Band A Clockwork Orange Stage 2000 Dezelfde CD als die je vindt bij de normale albums, maar met een wat sobere lay-out. De volgorde van aanduiding van de nummers klopt niet helemaal bij deze versie.
Rollins Band Nice 2001 Er zijn meerdere versies van Nice, met twee of vier extra nummers die ook op A Nicer Shade Of Red zijn te vinden, en een videogedeelte. Het boekje is wat uitgebreider met meer foto's en alle songteksten wat bij de basisversie ontbreekt.
Rollins Band Nice 2001 Versie met gecensureerde cover voor sommige staten in de V.S.