-->
Deze website werkt waarschijnlijk niet goed op sommige smartphones en ziet er dan ook niet mooi uit ! Beter bekijken op een schermbreedte vanaf 600 pixels! De website ziet er het beste uit vanaf 981 pixels.

This website probably doesn't work right on some smartphones and so it doesn't look well too! Better watch it on a screenwidth from 600 pixels! The website looks the best from 981 pixels.

KLIK HIER OM DIT VENSTER TE SLUITEN - CLICK HERE TO CLOSE THIS VENSTER
Peter Pan Speedrock
DVD's
Peter Pan Speedrock Speedfreak Manifesto 2006 Reeds lang geleden aangekondigd, maar eind november 2006 is ie er dan: de Peter Pan Speedrock documentaire DVD. De DVD laat in de eerste plaats het leven "on the road" zien met wat concertopnames en clipjes tussen door.
Het begint in 1999 (dus 3 jaar na oprichting van de band) op Dynamo Open Air en loopt zo door tot en met 2005. In 1999 kleedt Dikke Dennis zich nog als Elvis er is een vrouwelijke vuurspuwer op het podium, en we zien de band Saliva spelen. Het zijn nog echt amateurvideobeelden inclusief spikkelend beeld dus je krijgt echt het idee "ver" terug te gaan in de tijd. Andere hoogtepunten zijn: het Auf Der Axe videoclipje voor Thrash T.V., nog ten tijde van de Home Steel ep.; de ontmoeting met Nashville Pussy tijdens een van de meerdere mini-toerneetjes door de V.S. en Canada; het Dead End clipje inclusief mooie opnames van dragracers; het bezoek in Amerika aan een "Dutch Store" waar onze mannen eindelijk weer eens echte koffie kunnen drinken, de confrontatie van Dolf Jansen met PPS op Pinkpop en noem maar op.
Hoewel hier en daar erg komisch slaat het op een gegeven moment wat door naar lol cq. flauwekul achter de schermen en weinig muziek - maar gelukkig wordt de DVD afgesloten (of anders via de "extra" knop in menu) met een reeks concertopnames, o.a. Lowlands, Bevrijdingspop, Turbojugend in Duitsland (festival georganiseerd door TurboNegro) en nog een stukje documentaire / concertfragmenten uit 1999 op een Tjechisch festival. Grappig is natuurlijk de aankondiging van Auf Der Axe in Duitsland: Auf Der Axe, jetzt geht löss, wo sind die Weibe, wo ist das Bier?! Dat mogen die Duitsers natuurlijk graag horen...
Al met al een leuk en grappig overzicht van de PPS historie, mooi verpakt en met een totale tijd van 140 minuten ben je er even zoet mee. Leuk is ook dat allerlei spraakmakende figuren rond de band (Johannes van The Shavers, Dikke Dennis , Denvis, Leo de manager etc.) ruim in beeld komen. Ik had alleen verwacht ook wel opnames te zien van gigantische zuippartijen backstage... misschien drinken de PPS mannen stiekem wel helemaal niet zo veel als men doet vookomen??)))...
Lijst van alle Peter Pan Speedrock songs