Deze website werkt waarschijnlijk niet goed op sommige smartphones en ziet er dan ook niet mooi uit ! Beter bekijken op een schermbreedte vanaf 600 pixels! De website ziet er het beste uit vanaf 981 pixels.

This website probably doesn't work right on some smartphones and so it doesn't look well too! Better watch it on a screenwidth from 600 pixels! The website looks the best from 981 pixels.

KLIK HIER OM DIT VENSTER TE SLUITEN - CLICK HERE TO CLOSE THIS VENSTER
Peter Pan Speedrock
Speciale versies
Peter Pan Rocketfuel 1998 Rocketfuel met afwijkende hoes. De hoes bevat "koelribben" en bevat o.a. de aanduiding "13W69". Een soort van olieflesje dus! Wederom zeer zeldzaam. (Maar ik heb hem ... thanks Leo!)
Peter Pan Speedrock Premium Quality...Serve Loud! 2001 Hiervan is er een mooie digi-pack versie, dus met klaphoes. Er zit een extra foto in, bovendien bevat het een PPS sticker.
Overigens heeft de exportversie als bonus nog het Resurrection filmpje.
Peter Pan Speedrock Lucky Bastards 2003 De exportversie, uitgegeven door Bitzcore in Duitsland, heeft een normaal CD doosje (dus geen opklaphoes) en heeft nu een boekje met wat live-foto's. Verder staat er nog het bonusnummer The Boys Are Back op.
Peter Pan Speedrock Spread Eagle 2005 Naast de standaard digi-pack versie (opklaphoes met boekje in gleuf) is er ook een versie in een normaal CD doosje met boekje (of is het juist omgedraaid?). Deze versie (zowel van Suburban als Bitzcore) mist verder 2 foto's die aan de binnenkant van de digi-pack staan.
Peter Pan Speedrock We Want Blood! 2010 Ook hier is er een versie van in een gewoon doosje.
Lijst van alle Peter Pan Speedrock songs