Deze website werkt waarschijnlijk niet goed op sommige smartphones en ziet er dan ook niet mooi uit ! Beter bekijken op een schermbreedte vanaf 600 pixels! De website ziet er het beste uit vanaf 981 pixels.

This website probably doesn't work right on some smartphones and so it doesn't look well too! Better watch it on a screenwidth from 600 pixels! The website looks the best from 981 pixels.

KLIK HIER OM DIT VENSTER TE SLUITEN - CLICK HERE TO CLOSE THIS VENSTER
Peter Pan Speedrock
Compilaties *
* (splitalbums en -singles met o.a. Zeke, V8 Wankers en Batmobile staan op Singles/EP`s/Split pagina )
Peter Pan Speedrock Loud Mean Fast & Dirty 2004 Compilatie met songs van voor Lucky Bastards. Bevat o.a. Dukes Of Danger, Rockcity, Goodyear, Gotta Get Some, Resurrection, Boom! etc. Vooral bedoeld voor het buitenland waar de oudere PPS albums minder gemakkelijk te verkrijgen zijn. Bevat helaas geen nieuw nummer of iets dergelijks, maar de lay-out is weer te gek. OOK OP LP
Peter Pan Speedrock Fiftysomesuperhits 16 Years & Counting 2011 Geintroduceerd op het Speedfest festival 2011, een verzamelaar bestaande uit 2 cd's met maar liefst 58 nummers. Met weer een mooie lay-out, maar qua inhoud komt het wat goedkoop over: de eerste 18 nummers zijn gewoon in dezelfde volgorde overgenomen van de Loud Mean Fast & Dirty verzamelaar uit 2004. Daar zijn dan songs van diverse latere albums (vooral Spread Eagle) plus wat obscuurdere bonus- en covertracks aan toegevoegd, waarvan Sick Boy (met een andere opname dan op Pursuit Until Capture) het enige nog niet eerder uitgebrachte nummer is. Geen nieuwe of live songs , maar voor de wat minder fanatieke PPS verzamelaar is deze cd wel de moeite waard omdat er ook obscuurdere songs opstaan zoals Tattoo (nieuwe song uit 2006 bij het Eindhovense boek over tatoeages en rock 'n roll), Werelddelen (samenwerking met Def P., uit 2005 voor goed doel) en Who Was In My Room Last Night? (cover van Butthole Surfers van het splitalbum met Zeke).
Compilaties met andere bands -
PPS staat er op met een nieuwe song, een cover of
een afwijkende- of liveversie van een bestaande song:
D'Olde Skoele Live Tape '94/'95 (25 Jaar Skoele) 1995 Dit is waarschijnlijk in een kleine oplage verspreid cassettebandje waar een hele prille festival-opname van Peter Pan opstaat (van 22 april 1995). Meer info vind je op www.discogs.com en een opname kun je beluisteren op youtube.com - zet de schuifbalk op 41 minuten en je hoort Peter Pan met Drumband.

Deze zoek ik nog! Contact me op: email@michielhautus.nl
Back up the Balkans 1999 Compilatieelpee met vooral Nederlandse bands als o.a. De Heideroosjes, Travoltas en Urban Dance Squad. Peter Pan staat er op met een nieuw ingespeelde versie van Soul Bug, live voor VPRO radio, met een beetje publiek en Dikke Dennis die je al schreeuwend nog even aan het begin hoort.
Eindhoven Rockcity! 2000 Compilatieelpee met vijf andere Eindhovense bands: The Spades, 7 Zuma 7, Candybar Planet, Lovesteaks en Suimasen. Waarschijnlijk is deze plaat verschenen vòòr Killermachine en was deze plaat als promotie bedoeld middels een vroege versie van Rockcity.
Alfa Motherfuckers A Tribute To Turbonegro 2001 Tribute plaat waarop Peter Pan Speedrock samen met andere bands songs coveren van de Noorse band Turbonegro. Peter Pan Speedrock staat ALLEEN OP DE GELIMITEERDE BONUS-CD! De Peter Pan leden zijn allang grote fans van hen en die belangstelling is wederzijds. Peter Pan speelt de song Don't Say Motherfucker en is een aardig uitgevoerd nummer.
Come Back In Black Punk Rock Tribute To AC/DC 2002 Zo denk je alles te hebben van Peter Pan Speedrock, kom je er na 11 jaar achter dat ze in 2002 op een verzamel cd stonden die ik nog niet had! Toen stond PPS samen met 20 andere obscure punkrockbands op een AC/DC cover cd, welke een Italiaans initiatief is. Peter Pan covert hierop Let Me Put My Love Into You, waarop ook Dikke Dennis het refrein meezingt. Andere bands coveren naast alle andere nummers van Back In Black o.a. Bon Scott songs als Whole Lotta Rosie, Girls Got Rhythm en Live Wire.
De versie van Peter Pan is een leuk nummertje geworden, dat nu wat meer woest rockt en wat losser gespeeld wordt met een garage-rockachtige lo-fi productie. De rest van de cd kent nog erg vermakelijke, soms verbasterde versies van AC/DC songs, zoals de reggae-versie van Hells Bells!
Na wat googlen kom ik er achter dat er ook een versie is met 1 nummer minder, maar Peter Pan staat daar ook op. Sommige bronnen spreken overigens van uitgavejaar 2012, mogelijk is dat een heruitgave.
Op www.deezer.com/ kan na inloggen het nummer beluisterd worden. Ik zelf heb het originele album uit 2002 via E-bay kunnen vinden.
Ritual o/t Savage 2003 En weer een verzamelaar/compilatie met andere bands, te weten Gluecifer en Danko Jones. Peter Pan Speedrock is present met eerdere versies van Go Satan Go en Twist Of Fate.
Greetings From Eindhoven Rockcity! 2004 Compilatie CD met andere bands. Peter Pan opent met een live uitvoering van Resurrection, linkt lekker, alleen de solo verzuipt een beetje in het geluid. Interressant is het opnieuw ingespeelde Angeldust van de Rocketfuel CD. Het klinkt nu helderder en het nummer wordt wat sneller gespeeld.
Verder staat Bang Bang Bazooka met een song erop, de band waar bassist Bart Geevers voor PPS in speelde. De andere bands op deze CD varieren enorm qua stijl. Zowel gigantische grafmetal als reggae, waarbij de niet-metal bands me beter bevallen aangezien de metal bands op deze CD als dertien in het dozijn klinken.
An International Underground Tribute
To The Man In Black
- Johnny Cash 2005 Leuke CD van diverse bands uit Nederland, Engeland, Duitsland, VS en België die een nummer coveren van wijlen countrygitarist Johnny Cash. In totaal staan er maar liefst 29 nummers op. Peter Pan speelt de song Ghost Riders In The Sky. Vast en zeker steviger dan het origineel, maar ook weer niet zo heavy als het eigen repertoire. Klinkt leuk, beetje in punkjasje en als je het niet zou weten zou je het niet direct herkennen als Peter Pan Speedrock. Peter Pan heeft vaker te kennen geven een fan te zijn van Johnny Cash, o.a. door songs aan hem op te dragen tijdens optredens en heeft op hun eerste CD uit 1997 al een nummer van Cash gecoverd, namelijk Rings Of Fire. Deze wordt nu door een andere band in een ruigere versie gespeeld dan PPS in 1997! Maar goed, toen was Peter Pan nog niet zo ruig als later.
De andere bands spelen ook leuke versies, variërend van rustige rockabilly versies of accoustisch tot veel punkuitvoeringen en diverse over-the-top metaluitvoeringen.
Do The Aper! 14 Great Benelux Acts Play Songs By The Apers 2006 Deze tribute-cd van punkrockband The Apers is reeds sinds maart 2006 uit, maar pas nu (oktober 2007) ontdek ik hem. Peter Pan Speedrock heeft er blijkbaar toen weinig ruchtbaarheid aangegeven, maar ze coveren dus ook een nummertje, namelijk Too Many Backparts At The Show. Ik ken het origineel niet, maar PPS speelt het nummer op hyperspeed, in de typische ramrock-punkstijl die PPS vakkundig is. Andere bands op deze cd zijn o.a. de Heideroosjes, San Andreas, Freckles, Ramoneroonies, Travoltas en onze zuiderburen en Peter Pan vrienden El Guapo Stuntteam.
Eindhoven Rockcity Tattoo 2006 Het boek Eindhoven Rockcity Tattoo handelt over de opkomst van het fenomeen Eindhoven Rockcity en de relatie met de mzuikanten daarvan en hun tattoeages. Leuk boek met veel plaatjes, zowel van tattoeages als van bands. Uiteraard zijn, naast o.a Bang Bang Bazooka, 69 Charger, Stuurbaard Bakkebaard etc., "onze jongens" ook vertegenwoordigd. En niet alleen in geschrift en beeld, maar ook op de bijgevoegde CD. Daarop staat, naast 10 andere Eindhovense rockbands, Peter Pan met onbekend nummer (!), Bad Tattoo genaamd. Het is weer een aardig maar typisch punkrock nummer met een uitstekende rockabilly gitaarsolo.
Heideroosjes Ode & Tribute 2009 Ter ere van het 20-jarige bestaan van de Limburgse punkband Heideroosjes, brengt deze een puike dubbel cd uit, met deels nummers gecoverd door andere Nederlandese en Belgische bands en deels nummers van anderen die ze zelf coveren. Op deze mooi verzorgde dubbelaar staat ook Peter Pan Speedrock met een pakkende versie van I'm Not Deaf..., een snel nummer met wat tempowisselingen. Andere bands die een Heideroosjes song coveren zijn o.a. Epica, Blof, Di-Rect en zelfs Urbanus, alle hebben ze een HR song in hun eigen stijl vertolkt.
De andere cd (de eerste eigenlijk) bevat covers door de Heideroosjes zelf, van bands die van invloed zijn geweest op hun muziek, uiteenlopend van Doe Maar, Stray Cats, Golden Earring tot Metallica.
Respect your Roots -Worldwide- Compiled by Onno Cromag and Roger Miret 2012 Aardschok redacteur en fervent hardcorefanaat Onno Cro-Mag (R.I.P. 1963-2013) heeft samen met Agnostic Front frontman Roger Miret een 33 nummers tellende compilatie-cd uitgebracht op het nieuwe label Strenght Records.
Dit heeft geresulteerd in punk/hardcore uitvoeringen van uiteenlopende covers. Zo worden zowel punk of hardcore bands als Ramones, D.R.I. en Agnostic Front gecoverd als gerne-vreemde artiesten als Bruce Springsteen en The Jam.
Samen met acts als Biohazard, The Bones, Steer Dogs en Napalm Death heeft ook Peter Pan Speedrock een cover aangedragen. Peter Pan cover het punkrock nummer New Rose van The Damned. Niet echt spectaculair, maar niet onaardig covert Peter Pan het nummer alsof het een eigen song is.
Overigens staat dit nummer in dezelfde versie op het anderhalf jaar later verschenen album Buckle Up And Shove It.
Compilaties met andere bands -
PPS staat er op met een reeds bestaande song in dezelfde versie:
► Een beter bijgehouden overzicht van dit soort compilaties vind je op www.discogs.com


album: Bijna Boven! ; Vol.2 jaar: december 1996
PPS song: Est Ist Aber Nicht Ein Tür, Alligator, Damn
label: St. Brabant Pop
opmerking: complilatie met Nederlandse bands; PPS songs verschenen enkele maanden later op debuut cd


album: Sleazy Listening jaar: 2e helft 1999
PPS song: Pussy Rodeo
label: Suburban Records

album: Various - Dutch Rock 99 jaar: 1999
PPS song: Goodyear
label: Conamus

album: Ox-Compilation #39 jaar: 2000
PPS song: Death Before Disco
label: Ox

album: Large Bonus CD 4 jaar: 2001
PPS song: Donkeypunch
label:Suburban Records

album: It's Only Rock 'n Roll Part II jaar: 2001
PPS song: Donkeypunch, Resurrection
label: Suburban Records
opmerking: verscheen in 2002 ook bij rockmagazine Up Magazine

album: Dutch Rock 2001 jaar: 2001
PPS song: Big toy
label: Conamus


album: Noorderslag 2002 jaar: 2002
PPS song: Donkeypunch
label:Conamus, PIAS Holland

album:Dutch Rock 2002 jaar: 2002
PPS song: Donkeypunch
label:Conamus

album: Up Sampler jaar: vanaf 2002
PPS song: Donkeypunch, Goofy's Concern, Knukcleboys en andere
label: Up Magazine
opmerking: behorend bij rockmagazine Up Magazine

album: Hard Music News Vol. 2 jaar: 2002
PPS song: Rock And Roll (Led Zeppelin cover)
label: Suburban

album: A Campingflight To Lowlands Paradise jaar: september 2002 (3xCD)
PPS song: Bad Year For Rock&Roll
label: Lowlands Compilation Cd's

album: 25 Jaar Bullit jaar: 2003
PPS song: Rockcity
label:Bullit Records
opmerking: op zowel vinyl als CD

album: Large Bonus CD 10 jaar: 2003
PPS song: Lone Star City
label: Suburban Records

album: That's Life At The Wild At Heart Vol. 1 jaar: 2003
PPS song: Auf Der Axe
label: Wild at Heart Records

album: Neue Holländische Welle jaar: 2004
PPS song: Resurrection
label:MusicXport


album: Attack From The Planet Of The Devil Dogs jaar: ca. oktober 2004
PPS song: My GTO
label: Head Drop Records
opmerking: cover van Devil Dogs, staat ook op vinyl uitgave van Lucky Bastards

album: A Fistful Of Rock N Roll Vol. 13 jaar: 2004
PPS song: Wide Fuckin Open
label: Devil Doll Records US

album: CD Compilation Number 7 jaar: 2005
PPS song: Short Road To Nowhere
label: Green Hell Records


album: Bitzcore Presents jaar: 2004
PPS song: Go Satan Go, Resurrection (live)
label: Bitzcore
opmerking: track Resurrection (live) is een videotrack; opname is mogelijk dezelfde als op de Greetings From Eindhoven Rockcity! cd, ook uit 2004; videoopname staat ook op DVD "Turbojugend - The Movie", mogelijk zal deze ook op de DVD Speedfreak Manifesto van PPS zelf staan

album: Rock Tribune jaar: mei 2005 (behorend bij gelijknamige magazine)
PPS song: Better Off Dead
label: Rock Tribune

album: Rock 'n Roll Blvd: Volume 1 jaar: 2005 (2xCD)
PPS song: Damn You All To Hell

album: Jack Daniel's Rock Nights 2005 jaar: 2005
PPS song: Rockcity, Resurrection, Go Satan Go
label: Surburban Records
opmerking: samen met Danko Jones en El GuapoStuntteam

album: Rock Sound Sampler Speciale Punk Volume 23 jaar: 2005
PPS song: Alfa Female
label: Rock Sound

album: CD Compilation Number 7 jaar: 2005
PPS song: Short Road To Nowhere
label: Green Hell Records


album: FF Naar Luisteren jaar: 2005
PPS song: Rockcity
label:Eindhovens Dagblad
opmerking: gratis CD bij dagblad

album:Large Compilation CD #7 jaar: 2005
PPS song: Better Off Dead
label:Suburban Records

album: Large Compilation CD #8 jaar: 2005
PPS song: Cock-Teaser
label:Suburban Records

album: Plastic Bomb #51 jaar: 2005
PPS song: Better Off Dead
label: Conamus

album: It's Only Rock 'n Roll Part III jaar: 2005 ???
PPS song: Cock-Teaser, Better Off Dead
label: Suburban Records
opmerking: verscheen ook bij rockmagazine Up Magazine

album: Dutch Rock / Alternative 2006 jaar: 2006
PPS song: Alfa Female
label: Plastic Bomb

album: Ubersee vs. Europe jaar: 2006
PPS song: Damn You All To Hell
label: Ubersee-records
opmerking: compilatie van Europese en deels Zuid-Amerikaanse bands;
bevat ook enkele video-tracks, waaronder ook van Peter Pan Speedrockalbum: Neue Holländische Welle 3.0 jaar: 2006
PPS song: Tonight Allright
label:MusicXport

album:Music Mania Autumn Sampler Volume 10 jaar: 2007
PPS song: (Hangin' With The) Wrong Crowd
label:onbekend

album: Plastic Bomb #61 jaar: 2007
PPS song: Bottle-O-Dope
label: Plastic Bomb

album: Bound For The Bar jaar: 2007
PPS song: (Hangin' With The) Wrong Crowd, You Do It Or You Don´t
label: "I Used To Fuck People Like You In Prison" Records

album: Large Compilations cd*18 jaar: 2007
PPS song: ('Hangin with The) Wrong Crowd
label: Suburban
opmerking: met zeer uiteenlopende bands, o.a. Opeth, Darkthrone en Hermano

album: Ox-Compilation #75 jaar: 2007
PPS song: You Do It Or You Don't
label: Ox

album: Rock. Dutch Rock And Alternative 2008 jaar: 2008
PPS song: (Hangin' With The) Wrong Crowd
label:Buma Cultuur


album: 50 Jaar Nederpop - Rare & Obscure jaar: 2008
PPS song: Pussy Rodeo
label: Universal
opmerking: 4-CD box met een overzicht van 50 jaar Nederlandse popmuziek

album: Where the Bad Boys Rock, Vol. 4 jaar: 2008
PPS song: (Hangin' With The) Wrong Crowd
label: People Like You

album: Born to Rock: The Best in Rock & Metal jaar: 2009
PPS song: (Hangin' With The) Wrong Crowd
label: ZYX/GCR


album: Record Store Day 2010 jaar: 2010
PPS song: Crank Up The Everything
label: Suburban
opmerking: gelimiteerd singeltje ter ere van Record Store Day (17-4-'10), samen met nieuwe songs van Danko Jones, Banderas en Jesse Malin & The St Marks Social ;
de PPS song staat in dezelfde versie op het We Want Blood album.

album: Fight Songs For F*ck-Ups jaar: 2010
PPS song: You Do It Or You Don't
label: People Lik / EMI

album: Rock Tribune 98 jaar: 2010
PPS song: We want Blood!
label: Rock Tribune Magazine
opmerking: bij blad Rock Tribune

album: Ox Compilation #92 jaar: 2010
PPS song: We want Blood!
label: Ox Fanzine
opmerking: bij Duits blad Ox Fanzine

album: SLAM 52 jaar: 2010
PPS song: Crank Up The Everything
label: Slam Alternative Music Magazine
opmerking: bij Oostenrijks blad Slam Alternative Music Magazine

album: Sleazy Listening IV jaar: 2012
PPS song: One-Woman Man
label: Suburban Records

album: Ox Compilation #114 jaar: 2014
PPS song: Dead Ringer
label: Ox Fanzine

album: SLAM 74 jaar: 2014
PPS song: Dead Ringer
label: Slam Alternative Music Magazine
opmerking: bij Oostenrijks blad Slam Alternative Music Magazine

album: Super Ninjas jaar: 2014
PPS song: Loose Women & Loud Guitars
label: Close-Up Magazine
opmerking: bij blad Close-Up Magazine

album: Lauschangriff Volume 029 jaar: 2014
PPS song: Loose Women & Loud Guitars
label: RockHard
opmerking: bij blad RockHard

album: PlasticXBomb #87 jaar: 2014
PPS song: Get You High
label: Plastic Bomb Records
opmerking: bij blad Plastic Bomb

album: Consolidated Record Label Sampler Summer 2015 jaar: 2015
PPS song: Loose Women & Loud Guitars
label: Self Destructo Records

album: Soz Concerts Presents jaar: onbekend
PPS song: Pedal To The Metal, Always Drunk, Always Loud, Always Right!
label: SOZ Concerts
opmerking: compilatie met Nederlandse bands


WHEN THIS WEBSITE DISAPPEARS ON BOTTOM: push the back button and don't use the link anymore that causes the problem. This problem appears only when you still using Internet Explorer 6 together with a high resolution. You can download the newest Internet Explorer for free RIGHT HERE
Lijst van alle Peter Pan Speedrock songs